Remain your funny valentine

si deschide ochii si spune "te iubesc". Si nu aude nimeni.

si se trezeste si casca si nu e nimic mai frumos decat perna ravasita si patura aruncata la o parte.

si pleaca si in mers sta scrisa asteptarea care a luat sfarsit si in rasuflare nelinistea intalnirii.

si in aer e sarutul.

si in toata lumea asta nu mai e nimic decat el. de timpan s-a lipit vocea lui, de nari mirosul, de buze gustul, de piele atingerea.

si picioarele sunt in apa inghetata, si inima e picata in pantofii aruncati langa patura de pe plaja, intr-un soare opac, intr-o luna difuza, si valurile sterg anticipatiile si sarea se amesteca cu sperantele.

si sterg picaturile de pe pielea ta uda, si simt cum pe aceleasi urme de pe corpul tau se preling alte picaturi, si altele, mereu altele, minunate mereu.

si clipele se intind, ca elasticul, si miros a tine, si se pierd in noi ca degetele mele in parul tau, se pierd in jurul nostru ca vantul in nisip.

si nu se mai intoarce timpul. dar nici nu se pierde. se preface in amintire, intr-un alt acum, intr-o alta ipostaza a noastra, intr-un noi al trecutului, un noi al vremurilor prea devreme sa se duca si prea devreme sa ramana.

si numaram visele, si numaram ecourile, si traim pasiunile, si starea de iubire latenta se preschimba in ceva cu totul, exceptional mai grandios decat secunda care fuge spre infinitul uitarii, si suntem prada viziunii viitorului.

si suiera a furtuna, zgomot de mult apus, si suna a ploaie, rapait de stele si de cer albastru nemarginit, si ninge a ganduri straine noua.

si apa e materie, si spuma marii ne inghite, ne preface, ne rastoarna, vartej de utopii.

si ne amestecam cu neantul, si traim vidul, si ne inaltam in rotocoale de fum de tigara si parfum de alge moarte si calcam in scoici sparte cu sidef de praf de planete neexplorate si o strangere de mana in intuneric.

si adormim pe nisipul ud, cu fulgere ca felinare si tunete ca muzica, si un pescarus urias acopera astrele si le schimba licarirea in vapai, si de sub patura de apa verde-albastra rasare soarele palid.

si in mana mea e forma mainii tale, maini care n-au atipit asa, dar s-au aflat in intuneric, si rasare dintre raze intrebarea-- care dintre noi l-a nascocit pe celalalt?

No comments:

Copyright @ caramel-coloured secrets | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger