tell me you love me, come back and haunt me

mai sper la inca o ora, un minut, o secunda. in fiecare clipa care se scurge stau scrise un milion de alte viitoruri, groaznic de multe sperante nesperate si vise nevisate si soapte nesoptite. in fiecare clipa care trece sta regretul a ceea ce ar fi putut fi. in fiecare clipa ce urmeaza sta incertitudinea a ceea ce ar putea fi. si in fiecare clipa ce o traim sta grandoarea a ceea ce este, mai presus de orice alt timp, de orice alta stare de fapt in care ne-am fi putut afla, in care ne-am putea afla, vreodata. si inchid ochii si simt cum prin mine trec nespuse clipele ce nu vor fi niciodata, fara tine.

o
asteptare. o asteptare cu inceput si sfarsit neintrezarit. asteptarea vocii tale, a rasului tau, a privirii tale ce aduna lumea si o spulbera si o preface intr-o dragoste mare. asteptarea imbratisarii, a momentului oportun in care sa-ti demonstrez ca suntem toti la fel, si abia pot sa respir fara tine. a momentului in care toti vor privi de sus tot ce e intre noi, si vor rade, si noi vom rade cu ei, convinsi ca nici unii dintre ei nu au simtit ce simtim noi de fiecare data. de fiecare data, ca prima data.

r
aman cu tine in gand si dupa ce sunt singura. si in zgomotul din jur rasuna ce-ai spus tu, toate cuvintele pe care le pot aduna intr-o rasuflare insetata de fervoarea atribuita tie. raman singura, si simt singuratatea mai puternic ca atunci cand nu e nimeni la capatul telefonului. dar in singuratatea asta creste ceva, in loc sa se distruga. cresc sentimentele. creste nerabdarea de a te revedea. creste ritmul pasilor mei cand se indreapta catre tine, un ecou perfect pentru ritmul batailor inimii mele la vederea ta. creste neasemuita multumire catre tot ce e in jur ca s-au inteles sa ne aduca impreuna. crestem noi.

t
ot ce ne inconjoara se topeste, si as putea in clipele astea sa jur ca si daca ar exploda lumea, eu tot as exista in spatiul asta doar cu tine. as putea sa raman doar a ta, si am manca norii de vata de zahar, si cerul s-ar preface in mare, apa intinsa spre orizont ca si iubirea noastra. as adormii cu tine in gand si cu tine in brate si cu tine in suflet. m-as trezii cum am adormit. as visa la tine fara teama spulberarii visului, pentru ca sa ma trezesc ar insemna sa ma regasesc tot cu tine.

y

si totusi nu e nimic mai mult decat un vis. din care nu ma trezesc langa tine. din care nu vreau sa ma trezesc, pentru ca sunt singura si tu esti...

altundeva.

No comments:

Copyright @ caramel-coloured secrets | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger